Fer com si no ens coneguéssim, trepitjar cristalls.

I, de vegades, trobar-nos en un cantó, com si l’ultima vegada, en aquell sospir, ens haguéssim donat cita a aquest carrer, i mirar-nos els somnis i les lluites perdudes al color dels ulls.
Aquell blau batalla dels dies grisos, de estar cansada de cridar que pareix que ells ja han oblidat que la pedra guanya sempre a la tisora.

La mel barallant-se amb el café darrere de les teues pupil·les, i tu lluitant contra tu mateixa dins un túnel, entre Colón i Xàtiva.

No se res de geografia, de mapes. Mai els he entès, però tinc la millor brúixola del mon amagada dins del cor i ella sap perdre’m fins a creuar les torres de Quart, fer-me baixar del metro i trobar un baret on sona Fito i sempre es de nit, i les cerveses es serveixen fredes i amb un somriure i, de vegades, també amb braves, o portar-me a vore la millor posta de sol de tota València, a dos carrers de casa.


Però tornant a allò de les batalles, hi ha una cosa que encara no hem fet, tu i jo. Fugir junts, córrer cap a enlloc ofegats en riures i crits. I, no se, potser després de tants dies de merda, d’amagar-se, d’elegir, d’una banda sonora que ja no és Edith Piaf , desprès de tot allò que ja hem fet: la platja, les nits, el concert al pati del costat, tot allò, recordes?. Potser, ara si, només ens queda córrer i fugir.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La tierra prometida

Domingo de resurrección

añicos